Neem vrijblijvend contact op +31 6 10 86 23 38

Ontdek alle parken activiteiten op Beleef het avontuur

Onze


locaties in Nederland

Reserveren

Klimpark Streekbos valt onder de organisatie Beleef het Avontuur.

Beleef het Avontuur is de verzamelnaam van Klimpark Streekbos, De KlimVallei en Kanoverhuur Den Helder. Daarnaast is Beleef het Avontuur actief op het gebied van projectontwikkeling in de recreatiesector, bouw en onderhoud van klimparken, klimbossen, Ziplines, boomhutten. Ook bedenken, ontwikkelen en bouwen wij tijdelijke avontuurlijke concepten zoals Ziplines, Abseil-installaties op beurzen, evenementen en festivals waaronder Sail Den Helder en MadNes Festival Ameland.

Beleef het avontuur

Bekijk onze locaties

De KlimVallei in Den Helder

Sinds mei 2012 vindt u ons Klimpark midden in het bosrijke recreatiegebied Mariëndal! De KlimVallei is een Eco- Klimpark met uitdagende hindernissen op 4 tot 8 meter hoogte. Naast klimmen kunt u bij ons ook een Kano of SUP huren. In de direct omgeving is genoeg te doen voor jong en oud, zo bevindt zich op 50 meter het Pannenkoekenhuis ‘De Pannenkoekenvallei’ met terras uitkijkend op De KlimVallei. Voor de jongste bevindt zich op 100 meter de Helderse Vallei, dit is een bezoekerscentrum met kinderboerderij en blote voetenpad. In het voorjaar kunt u heerlijk wandelen tussen de bloeiende bollenvelden en in de zomer kunt u verkoeling zoeken in het aangrenzende bos of de zee, deze bevindt zich op 1 kilometer van het klimpark. kijk op www.deklimvallei.nl voor meer informatie.

Kanoverhuur Den Helder

Kanoverhuur Den Helder is gevestigd in De Helderse Vallei, het middelpunt van alle kanoroutes die Den Helder en Julianadorp rijk is. Van hieruit kunt u alle kanten op. Naast de 3 goed aangegeven routes, zijn er diverse waterwegen die voor kanoërs uitstekend toegankelijk zijn. De natuurroute gaat langs de binnenduinrand van de gemeente Den Helder. De dorpsroute, de meest zuidelijke route, loopt langs de buitenranden van Julianadorp. De stad- en stellingroute gaat langs Fort Dirks Admiraal, Fort Erfprins, Fort Westoever, de linie en Willemsoord. Wij verhuren één- en tweepersoons kano’s, driepersoons Canadese kano’s en sups. Naast de verhuur van kano’s & sups verzorgen wij ook SUP clinics. Kijk op www.kanoverhuurdenhelder.nl voor meer informatie.

Groepsaccommodatie De Adrmiraal

De Admiraal is een groepsaccommodatie en bevindt zich in het hart van Den Helder in een Oase van groen. De ruime verblijfsaccommodatie is zeer geschikt voor gezinnen, families, schoolkampen, jeugd- en sportverenigingen, bedrijfsuitjes en vriendenweekenden tot circa 60 personen. De Admiraal beschikt over 11 slaapkamers met twee of drie luxe boxsprings en meerdere stapelbedkamers.

Kijk voor meer informatie op: www.de-admiraal.nl